Creëer sfeer in uw tuin met tuinverlichting!

 

Vraagt u zich af of u verlichting wilt in uw huidige of nieuwe tuin? Bij het aanleggen van een nieuwe tuin is het handig om bij het ontwerp hier al rekening mee te houden. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden wat betreft tuinverlichting. Of het nu een buitenspot is om een boom uit te lichten, of een wandlamp in de veranda of een staande lamp bij de oprit. Verlichting creëert een bepaalde sfeer in de tuin. In de avond als u gezellig samen met vrienden buiten zit of wanneer u nog even aan het natafelen bent.

 

Maar het verlichten van uw tuin heeft ook zeker een praktische kant. Het geeft een gevoel van veiligheid, omdat u toch kunt zien wat er in de avond in uw tuin gebeurt. Maar het is ook handig wanneer u in de ochtend de krant uit de brievenbus gaat halen.

 

Belangrijk is om te kiezen voor een degelijk verlichtingssysteem. De kabels worden ingegevraven in de tuin en niets is vervelender dan zoeken naar kortsluiting in de tuin. Daarom werken wij met de verlichting van In-Lite. Buiten de ruime keuze aan lampen in verschillende designs en stijlen, is het ook een goed systeem.

 

Moderne tuin met schutting en tuinverlichting

 

 

Wat voor soort verlichting is er mogelijk?

  • Grondspots voor wat extra licht op de paden in de tuin
  • Buitenspots om bijvoorbeeld een boom of ornament uit te lichten
  • Wandlampen en hanglampen in de veranda om sfeer te creëeren
  • Staande lampen bij de oprit of oprijlaan
  • Opbouwspots om de vijver uit te lichten of de pergola

 

Wilt u meer weten over tuinverlichting? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 06-30400801 of mail naar info@tuin-beleving.nl