Zijn alle planten te groot geworden of wilt u gewoon een keer wat anders? Een tuin is gemiddeld eens per 15 tot 20 jaar toe aan een grondige opknapbeurt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Uw tuin sluit niet meer aan bij uw wensen of de tuin is verwaarloosd geraakt. Bij een tuinrenovatie blijft de basis van uw tuin deels bewaard.

Met een tuinrenovatie kunnen wij met kleine ingrepen uw tuin omtoveren in een nieuwe droomtuin die aan uw wensen van nu voldoet. De eerste stap in een tuinrenovatie is altijd een oriënterend gesprek om uw wensen duidelijk te krijgen. Hierna gaan we graag voor u aan de slag!

Tuinrenovatie

Bij het renoveren van de tuin is het belangrijk om te weten wat u graag wilt veranderen. Heeft u recent een nieuw huis gekocht of woont u er al lang en wilt u de tuin aanpassen aan uw huidige wensen? Wilt u een compleet nieuwe tuin of wilt u een deel van de tuin aanpassen? Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee en komen ook met nieuwe ideëen.

Van een mooi plan ….

Afhankelijk van de grootte van de renovatie wordt er in de meeste gevallen een geheel nieuw tuinontwerp gemaakt wat bij uw wensen aansluit. Vanuit het tuinontwerp gaan we ons uiterste best doen om uw droomtuin te realiseren. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Heeft u jonge kinderen en wilt u een mooie, maar ook kindvriendelijke tuin met bijvoorbeeld een trampoline? Of zijn de kinderen al wat groter en wilt u een wellness tuin met een spa of sauna?

 

 

… tot het renoveren van de tuin

Zodra we met het tuinontwerp op één lijn zitten, kan het traject van aanleggen of renoveren beginnen. We spreken met u af wanneer we willen beginnen en komen deze afspraken ook netjes na. We proberen de werkzaamheden zo vloeiend mogelijk in elkaar over te laten lopen. Dus geen weken wachten terwijl er niets gedaan wordt. Ook zult u bij ons geen rondslingerend vuil zien of vieze voeten aan de keukentafel.

 

Wij vinden het ook belangrijk om u te betrekken bij het gehele proces, tenslotte wordt het uw nieuwe droomtuin.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op!