Bent u op zoek naar een tuinontwerp? Wilt u een tuin in landelijke sfeer, een strakke tuin met veranda of een moderne familietuin voor het hele gezin? Of heeft u een stadstuin welke u wilt omtoveren tot een groen paradijsje? Droomt u van een onderhoudsvriendelijke tuin met meerdere terrassen, een terrasje in uw voortuin of een luxe tuin waar u lekker kunt ontspannen? Of bent u op zoek naar een exclusieve tuin met welness elementen?

Persoonlijk tuinontwerp

Voordat we kunnen beginnen met de tuinaanleg is het natuurlijk van belang dat we uw wensen heel duidelijk visualiseren, zodat we duidelijk voor ogen hebben hoe mooi uw nieuwe tuin moet worden. We komen graag bij u langs. Samen gaan we met u om tafel zitten en bespreken we uw wensen. Daaropvolgend gaan we aan de slag met het tuinontwerp. We vertalen uw wensen naar een mooi, uniek en persoonlijk tuinontwerp wat bij de nieuwste trends aansluit. Dit kan zowel in 2D als in 3D ontworpen worden.

Compleet tuinidee

Bij het tuinontwerp wordt aan alles gedacht. Niet alleen aan het gazon, of dit nu echt gras is of kunstgras, maar ook aan de bijbehorende beregening. En wat te denken van verlichting in uw tuin. Daar staat u zelf niet altijd bij stil, maar het is wel een belangrijk element in de tuin. Of wilt u graag houten elementen in de tuin, mooie strakke potten of plantenbakken, of droomt u van een waterelement of vijver? Dit kan allemaal in het plan verwerkt worden.

 

Ook een goed beplantingsplan hoort bij het ontwerp. Een mooie buxuswolk, strakke hagen of veel bloeiende hortensia’s. Mooie leibomen om privacy te creëren of dakbomen voor de schaduw. Elke plant heeft zijn eigen unieke eigenschap. Door hier rekening mee te houden bij het ontwerp creëer je een smaakvolle tuin die er het hele jaar prachtig bij ligt.

 

Sierbestrating wordt steeds diverser. Buiten is inmiddels een verlengstuk van binnen geworden en hierdoor is er steeds meer keus in bestrating. Van betontegels tot keramische tegels, van grind tot gebakken klinkers. Door de juiste materialen te combineren, geef je de tuin net dat beetje extra uitstraling. Belangrijk is om hierbij rekening te houden met de eigenschappen van het materiaal. Door met u mee te denken, zorgen we voor een totaal ontwerp van uw tuin.

Persoonlijk contact

Is het ontwerp klaar? Dan komen we weer bij u langs om dit tuinontwerp met u te bespreken. Samen nemen we het ontwerp en de bijbehorende offerte door. Wilt u nog wat aanpassingen in het tuinplan? Geen enkel probleem, dan passen wij dit gewoon voor u aan. Wij nemen de uitvoering van het tuinproject ook graag voor onze rekening. Zo weet u zeker dat het tuinontwerp ook echt uw droomtuin gaat worden.

Wij denken graag met u mee!

Daarom komen we bij u langs.

We brengen alles in kaart.