Heeft u al een mooie tuin? Laten we er dan samen voor zorgen dat dit zo blijft! U had er misschien nog niet over nagedacht, maar een hovenier in uw tuin kan u behoorijk wat opleveren. Zo bespaart u een hoop tijd door het tuinonderhoud uit te besteden en ziet uw tuin er niet alleen in de zomer goed uit, maar het hele jaar door. Ook kunt u rekenen op professionele adviezen en vooral de allerbeste zorg voor uw tuin.

Particulier tuinonderhoud

 

Genieten van uw mooie tuin zonder er teveel werk en tijd aan te moeten besteden? Dat is wat wij u willen laten ervaren wanneer u door ons het tuinonderhoud laat doen. Ontzorgen noemen we dat.

 

Voor de een is dat het seizoensgebonden snoeiwerk laten uitvoeren en voor de ander is dat het wekelijks onderhoud. Niet iedereen heeft groene vingers of de tijd ervoor om in de tuin bezig te zijn. En wie wel graag in de tuin werkt, maar soms net een extra handje nodig heeft, is ook welkom bij ons.

 

Kennis en kwaliteit

 

Onze hoveniers beschikken over de specialistische kennis die nodig is voor de tuin. Bijvoorbeeld wanneer er wat gesnoeid moet worden, wanneer er bemesting moet plaatsvinden, of wanneer er een keer een plant vervangen moet worden. Ook delen wij graag onze kennis met u.

 

Maar naast kennis is een goede uitvoering ook zeker zo belangrijk. Denkt u eens aan mooie, strakke hagen of een prachtig groen gazon. We komen niet alleen bij klanten met een exclusieve of landelijke tuin, maar ook bij klanten met een klein tuinparadijsje. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin in topconditie blijft zodat u er het hele jaar van kunt genieten.

 

Zakelijk tuinonderhoud

 

Ook bedrijven die op zoek zijn naar een professionele hovenier voor het onderhoud van hun bedrijfsterrein of bedrijfstuin willen wij graag ondersteunen. Dit kan zijn voor een jaarlijkse snoeibeurt, seizoensgebonden onderhoud, maar wij kunnen ook het gehele onderhoud voor onze rekening nemen. Hierin kunt u zelf de keuze maken wat u zelf wilt doen en wat u wilt uitbesteden aan ons.

 

Zo kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract met een vaste prijs of u kunt ons per uur laten komen. Het grote voordeel van periodiek onderhoud is dat u geen omkijken meer heeft naar uw bedrijfstuin, u toch kunt genieten van de buitenruimte en dat de tuin er het gehele jaar verzorgd uitziet.

 

Helemaal zo gek nog niet, een hovenier in uw tuin!