Tuinbeleving is uw hovenier in Etten-Leur en omstreken!

Woont u in Etten-Leur en bent u op zoek naar een hovenier in uw omgeving, dan bent u bij Tuinbeleving aan het juiste adres!  Wij zijn als hoveniersbedrijf namelijk gevestigd in Etten-Leur.

 

Of u nu op zoek bent naar een hovenier uit Etten-Leur voor uw tuinonderhoud, of naar een hovenier die zowel een tuinontwerp kan maken als de gehele tuin kan aanleggen. Dit zijn allemaal specialismes die bij ons hoveniersbedrijf horen.

Van een persoonlijk tuinontwerp tot de gehele aanleg van uw tuin.

 

Van een persoonlijk ontwerp tot de gehele uitvoering van uw droomtuin, dat is waar Tuinbeleving uit Etten-Leur zich in onderscheidt van andere hoveniers uit de regio. Doordat wij zelf het tuinontwerp maken en ook de uitvoering voor onze rekening nemen, denken wij heel praktisch na over het tuinontwerp. Hierdoor komt er een kwalitatief goed, maar ook persoonlijk tuinontwerp tot stand.

 

Dus niet alleen sierbestrating en wat beplanting, maar een totaalontwerp voor uw mooie tuin. Hierbij kunt u denken aan beregening, verlichting, kunstgras, een vijver, een watertafel of ornament, bouwkundige elementen etc.

 

Zo denken wij tijdens het ontwerpen van de tuin bijvoorbeeld al na over de verlichting, zodat tijdens het grondwerk meteen de juiste kabels worden ingegraven. Maar ook als u een spa wenst, denken wij mee over hoe de aansluiting hiervoor gemaakt moet worden en wat de beste plaats hiervoor is.

Tuinonderhoud in Etten-Leur

 

Of u nu een particuliere of zakelijke tuin heeft in Etten-Leur waar onderhoud aan moet gebeuren, wij als hoveniersbedrijf Tuinbeleving staan voor u klaar. Wij komen de eerste keer bij u langs om te bespreken wat er allemaal moet gebeuren in de tuin. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een vrijbijvende offerte voor uw tuinonderhoud.

Dat wij gevestigd zijn in Etten-Leur heeft als grote voordeel dat we weinig reistijd hebben en goed op de hoogte te zijn van de regelgeving in de gemeente Etten-Leur.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!