Ook in de plaats Hoeven zult u ons geregeld tegenkomen. Ons bedrijf is namelijk gevestigd in Etten-Leur, maar bevindt zich op de rand tussen Hoeven en Etten-Leur. Wij zijn als hoveniersbedrijf gestart in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een mooi, niet al te groot, team van hoveniers. Het voordeel hiervan is dat u altijd wel een bekend gezicht ziet en de lijntjes kort zijn, maar dat wij ook in staat zijn om zowel kleine en grote projecten aan te kunnen.

Uw tuin laten aanleggen in Hoeven?

 

Van tuinontwerp tot…..

Onze kracht is het aanleggen van tuinen, waarbij we de tuinen ook zelf ontwerpen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we goed nadenken over het tuinontwerp. Tijdens het eerste gesprek luisteren we goed naar uw wensen en brengen deze samen in een mooi uniek tuinontwerp. Ook denken wij tijdens het ontwerp al na over hoe we dit in de praktijk kunnen uitvoeren. Zo kunnen precies wij het eindresultaat bereiken wat we van tevoren hebben bedacht.

 

Spa landelijke tuin Hoeven

 

…. de aanleg van uw tuin.

Bij het aanleggen van tuinen maken wij gebruik van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Door uw tuin door ons aan te laten leggen, hoeft u zelf niet meer uit te zoeken wat nu het beste product is en wat de eigenschappen ervan zijn. Dat hebben wij al voor u gedaan. Samen maken we de keus welke materialen er het beste passen in uw tuin.

 

Ook kunt u rekenen op vakmensen. Al onze medewerkers zijn gediplomeerde hoveniers, zodat uw zeker weet dat zij de kennis bezitten om het tuinproject tot een goed eindresultaat te brengen. Naast het feit dat ze netjes werken, staan ze altijd open voor vragen om u de nodige uitleg te geven.