Ook in de regio Breda zult u ons regelmatig tegenkomen. Ons hoveniersbedrijf is in 2008 opgericht en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooi professioneel team van hoveniers. Doordat wij een klein tot middelgroot bedrijf zijn, heeft u altijd wel een bekend gezicht in uw tuin en zijn de lijntjes kort. En het stelt ons in staat om zowel kleine als grote projecten aan te kunnen.

Uw tuin laten aanleggen in Breda?

 

Van tuinontwerp tot…..

Onze kracht is het aanleggen van complete tuinen, waarbij we de tuinen ook zelf ontwerpen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we goed nadenken over het tuinontwerp. Dit begint al bij het eerste gesprek. Of het nu gaat om een landelijke tuin met veel groen of een exclusieve tuin met mooie bouwkundige elementen van hout. Een kleine stadstuin met een knusse zithoek of een luxe welness tuin met een spa of sauna. We luisteren goed naar uw wensen en brengen deze tot leven in een mooi tuinontwerp op maat.

…. de aanleg van uw tuin.

Bij het aanleggen van tuinen maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Duurzaam, maar ook met een goede prijs kwaliteit verhouding. Door uw tuin door ons aan te laten leggen, hoeft u zelf niet meer uit te zoeken wat nu het beste product is en wat de eigenschappen ervan zijn. Dat hebben wij al voor u gedaan. Samen maken we de keus welke materialen er het beste passen in uw tuin.

 

Ook kunt u rekenen op vakmensen. Ons team van medewerkers bestaat uitsluitend uit gediplomeerde hoveniers, zo weet u zeker dat zij de kennis in huis hebben om het tuinproject tot een goed eindresultaat te brengen. Naast het feit dat ze netjes werken, staan ze altijd open voor vragen en geven ze u graag de benodigde uitleg.

 

Ook op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg in Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op!