Hoe kun je een mooie tuin zo inrichten dat deze van alle gemakken is voorzien, maar ook onderhoudsvriendelijk blijft? Tuinbeleving geeft hierop het antwoord. Door de juiste balans te vinden tussen natuurlijke harmonie en ruimtelijke ordening. Mooie zichtlijnen en duidelijke contouren kunnen worden gecreëerd met een goede keuze voor sierbestrating. Of uw wens nu keramische tegels zijn of gebakken klinkers, wij kunnen u passend advies geven en denken graag met u mee.

Sierbestrating

Sierbestrating heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Waarbij er eerst alleen gebakken producten, betontegels en natuursteen waren, zijn keramische tegels helemaal de nieuwe trend. Waarbij je bij een boerderijtuin eerder voor een oud gebakken klinker of natuursteen kiest, zie je bij een strakke tuin dat er vaker voor een keramische tegel wordt gekozen.

Bestrating als basis

Bestrating vormt de basis voor de tuin. De oprit in de voortuin, het pad rondom het huis, het terras in de achtertuin om lekker van de zon of juist van de schaduw te genieten van een drankje. Daarom is het belangrijk om u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende producten in verschillende maatvoeringen, allemaal met een eigen kostenplaatje. Het is belangrijk om de tegel of de steen ook in het echt te zien. Ook daar helpen we u bij.

 

Doordat er zoveel soorten bestrating is, is juiste kennis van het product zeer belangrijk. Dit maakt het verschil voor het eindresultaat. Dat is ook de reden dat wij zelf het straatwerk voor onze rekening nemen.