Hoveniersbedrijf Tuinbeleving is in 2008 gestart onder leiding van hovenier en tuinarchitect Berry Jansen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de bekendste hoveniersbedrijven van Etten-Leur en omstreken. Door de kwaliteit die wij leveren hebben wij al vele klanten tevreden gemaakt.

 

 

Wie zijn wij?

 

Berry Jansen is in 2008 gestart met hoveniersbedrijf Tuinbeleving. Inmiddels is het hoveniersbedrijf uitgegroeid tot een mooi team van enthousiaste hoveniers met passie voor het vak. Hierdoor kunnen wij zowel kleine als grote tuinprojecten aan. Van een stadstuin tot een exclusieve tuin. Van klein onderhoud tot de gehele renovatie van uw tuin. We zijn gevestigd in Etten-Leur, maar ons werkgebied bevindt zich in heel West-Brabant. Zo kunt ons vinden in Breda tot in Bergen op Zoom.

 

Kennis

We beschikken over de juiste kennis om van uw tuin een droomtuin te maken. Wij maken zelf het ontwerp voor uw droomtuin waardoor we al uw wensen kunnen meenemen in het geheel. Hierdoor ontstaat er een uniek tuinontwerp wat perfect bij u past. Maar ook de uitvoering nemen wij geheel voor onze rekening. Door onze jarenlange ervaring in de praktijk betekent dat wij van tevoren al goed nagedacht hebben over hoe we de tuin in de praktijk kunnen realiseren. Hierdoor verloopt alles soepel en kunnen wij het gewenste eindresultaat bereiken.

Ook het onderhoud van uw tuin vraagt om kennis en vakmanschap. Hoe moet het gazon bemest worden om hem zo mooi groen te houden? Wanneer kan een notenboom het beste gesnoeid worden? Hoe zorg ik dat er geen buxusrups in mijn tuin komt? Op al deze vragen kunnen wij u het antwoord geven. En het mooiste is wanneer we het onderhoud van uw tuin verzorgen, dat we dit eigenlijk onbewust van u overnemen zodat u onbezorgd kunt genieten van uw tuin.

Trampoline in het gras

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met bekwaam en ervaren personeel, zodat we een kwalitatief goed product en mooi werk kunnen leveren. Van de materialen die wij gebruiken tot de gereedschappen waar wij mee werken, kwaliteit daar draait het om.

 

Persoonlijk contact

Contact met de klant staat op nummer 1! Vanaf het eerste contact met Berry tot de medewerker die het laatste blaadje opveegt als de tuin wordt opgeleverd. Een groot voordeel van het feit dat wij zelf het tuinontwerp maken, is dat ook diezelfde persoon betrokken is bij de aanleg van de tuin. Hierdoor is het team goed op de hoogte wat de wensen zijn, maar ook wat er is afgesproken. Wij vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen.

Maar dit geldt ook voor het onderhoud. Dus niet elke keer een ander gezicht, maar een vast team van medewerkers. Zij weten wat er in de tuin moet gebeuren, omdat ze u en uw tuin inmiddels kennen. Dat geeft een vertrouwd gevoel!

 

Ons hoveniersbedrijf

 

Bent u ook geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.