Voortuin aanleggen

 

Het kan een grote klus zijn; een voortuin aanleggen. Gaat u er zelf mee aan de slag? Of wilt u liever uw tuin laten aanleggen? Dan is Tuin-Beleving het hoveniersbedrijf in de buurt die de aanleg van uw tuin kan verzorgen.

 

 

Uw tuin laten aanleggen

De aanleg van een tuin is een groot project. De kosten voor een tuin aanleggen en hoe lang we hiervoor nodig hebben is afhankelijk van de grootte van uw voortuin en uw wensen. Bent u op zoek naar de mooiste bestrating of wilt u mooie hagen in uw tuin? Er is veel mogelijk en we bespreken graag al uw wensen, zo kunnen wij samen een prachtig tuinontwerp maken. Wilt u een nieuwe voortuin aanleggen, dan gaan wij als volgt te werk.

Stappenplan van Tuin-Beleving

Allereerst horen wij graag uw wensen. Samen bespreken we verschillende mogelijkheden waarna wij een tuinontwerp kunnen maken. Hier maken we ook een passende offerte bij zodat u weet wat de kosten zijn om uw voortuin te laten aanleggen. We bespreken wanneer we de aanleg laten plaatsvinden en hoe lang we hiervoor nodig hebben. Is dat allemaal akkoord? Dan komen wij met plezier uw tuin aanleggen!

 

 

Onderhoud van uw voortuin

Wanneer wij klaar zijn met het aanleggen van uw voortuin is het vooral tijd om er heerlijk van te genieten. Echter kan het afhankelijk van het soort tuin dat u heeft, ook redelijk wat tijd kosten om uw tuin te onderhouden. Ook voor het onderhoud bent u bij Tuinbeleving welkom. Wij komen u helpen met tuinonderhoud en geven u juist tips die u kunt gebruiken bij het onderhouden van uw tuin.

Een onderhoudsvrije tuin

Bent u juist fan van een moderne onderhoudsvrije tuin? Wij begrijpen dat niet iedereen zin heeft om constant de tuin bij te houden. Tuinonderhoud kan een intensieve klus zijn waar niet iedereen op zit te wachten. Houd hier ook rekening mee wanneer u de wensen van uw voortuin bespreekt. Wilt u een tuin laten aanleggen, dan kunnen wij ook rekening houden met het onderhoud dat de tuin vergt. Zo kunnen wij zeker ook een onderhoudsvriendelijke voortuin aanleggen.

 

 

Meer weten over Tuinbeleving?

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen u graag aan een geheel nieuwe tuinbeleving! Wie weet geniet u aankomende zomer al van een prachtige voortuin!