Achtertuin aanleggen

 

Het heeft heel wat voeten in de aarde, een achtertuin aanleggen. U kunt er zelf mee aan de slag gaan of u kunt uw tuin laten aanleggen. Wilt u de achtertuin laten aanleggen? Dan is Tuin-Beleving het hoveniersbedrijf in de buurt die de aanleg van uw tuin kan verzorgen.

 

 

De aanleg van uw tuin

De aanleg van een tuin is een groot project. Wat het aanleggen van de tuin gaat kosten en hoeveel tijd we hiervoor nodig hebben is afhankelijk van de grootte van uw achtertuin en uw wensenlijst. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een keramische tegel of wilt u liever gebakken waaltjes in uw achtertuin? Er is veel mogelijk en we bespreken graag al uw wensen, zo komt er een mooi en compleet tuinontwerp tot stand. Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen door ons, dan gaan wij als volgt te werk.

Stappenplan van Tuin-Beleving

Allereerst komen we bij u langs om uw wensen te bespreken. Samen kijken we naar de verschillende mogelijkheden waarna wij een tuinontwerp kunnen maken. Hier hoort ook een passende offerte bij zodat u weet wat de kosten zijn om uw achtertuin te laten aanleggen door ons. We bespreken natuurlijk ook wanneer we de aanleg kunnen laten plaatsvinden. Is dat allemaal akkoord? Dan komen wij met plezier uw achtertuin aanleggen!

 

 

Onderhoud van uw achtertuin

Wanneer wij klaar zijn met het aanleggen van uw achtertuin, is het tijd om te genieten van de tuin. Echter kan het afhankelijk van het soort tuin dat u heeft, ook redelijk wat tijd kosten om uw tuin te onderhouden. Wij verzorgen graag het onderhoud voor uw tuin. Dit kan wekelijks zijn, maar ook voor een aantal keer per jaar komen we graag bij u langs.

Een onderhoudsvriendelijke tuin

Wilt u graag een moderne onderhoudsvriendelijke tuin? Wij begrijpen dat niet iedereen zin heeft om de tuin bij te houden. Tuinonderhoud kan een tijdrovende bezigheid zijn. Houd hier ook rekening mee wanneer u de wensen voor uw nieuwe achtertuin bespreekt. Wilt u een tuin laten aanleggen, dan kunnen wij ook rekening houden met het onderhoud dat de tuin vergt. Zo kunnen wij zeker ook een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen.

 

 

Meer weten over de diensten van Tuinbeleving?

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag aan een geheel nieuwe tuinbeleving! Dan kunt u weer genieten van uw mooie, nieuwe achtertuin!