Op zoek naar een moderne tuin? Maar wat is nu eigenlijk een moderne tuin? Hedendaags, van tegenwoordig, eigentijds, modieus zijn allemaal synoniemen voor het woord modern. Oftewel een tuin die voldoet aan de huidige trends, maar ook past bij hoe we tegenwoordig onze tuin gebruiken. Dit is in de jaren namelijk flink veranderd.

 

Waarbij we vroeger een moestuin hadden om ons van eten te voorzien, hebben we nu eerder een moestuinbak voor hobby gebruik. Een grote coniferenhaag heeft plaats gemaakt voor een beukenhaag of hekwerk met klimop erin. Van een ronde vijver zijn we overgestapt naar een strakke vijver.

 

Ook nemen we meer tijd om in onze tuin te ontspannen. Of dit nu met een spa of sauna is, of een buitenkeuken onder de veranda. Doordat het leven in de jaren veranderd is, is het ook niet gek dat de tuin op een gegeven moment toe is aan vernieuwing.

Het vernieuwen van de tuin begint bij het maken van een ontwerp. Vaak heeft u zelf al wat ideëen opgedaan wat u mooi vindt en welke elementen u graag in uw tuin terug wilt zien. Onze kracht is om deze ideëen te vertalen naar een modern tuinontwerp wat aansluit bij de huidige wensen. Samen bespreken we het ontwerp en als deze voldoet aan uw wensen, kunnen we aan de slag met het aanleggen van de tuin.

Hoe het proces van aanleggen gaat, vindt u onder het kopje ‘Tuinaanleg‘. Wilt u ideëen opdoen of bent u benieuwd naar de mening van onze klanten? Neem rustig een kijkje verder op onze website.