Grote, landelijke tuinen vragen om een andere aanpak dan kleinere tuinen. Onze kracht ligt in het creëeren van sfeer in een grote tuin, maar ook de tuin te laten integreren in de omgeving. Door het gebruik van de juiste materialen en het kiezen van de juiste beplanting kun je eenheid creëeren. Hierdoor onstaat er een goede balans tussen de tuin en de omgeving.

Heeft u groot perceel of woont u landelijk, maar weet u niet goed hoe u de tuin moet inrichten? Wij helpen u graag verder. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel landelijke tuinen mogen ontwerpen en aanleggen. Of het nu om een (boeren)bedrijf gaat of een moderne boerderijwoning met een landelijke ligging.

 

Zijn er mooie, grote bomen die behouden kunnen blijven en belangrijk zijn voor het sfeerbeeld? Wat voor soort afrastering past bij het huis, maar is ook praktisch? Wilt u een elektrische metalen poort of liever een houten poort? Hoe moet de tuin beregend worden, op de waterkraan of via een bron? Zelf grasmaaien of een robotmaaier? Een oprit van grind of oud gebakken klinkers? Wij denken graag met u mee.