Bent u zoek naar een hovenier in Ulvenhout?

Wij helpen u graag verder. We zijn werkzaam in de regio West- Brabant en daar hoort Ulvenhout ook bij. Of u nu op zoek bent naar een tuinrenovatie van uw landelijke tuin, of naar een hovenier die uw tuin kan aanleggen bij uw nieuwbouw woning, Tuinbeleving maakt graag kennis met u. Dit begint bij de eerste ontmoeting. Vaak wordt dan al duidelijk of we samen op 1 lijn zitten. Want het gaat niet alleen om de uitvoering, maar ook het gevoel moet goed zijn.

Tuinidee tot uitvoering brengen

Zodra we uw wensen hebben vertaald naar een tuinontwerp in 2D of 3D, komen we bij u langs om het tuinontwerp te bespreken. Natuurlijk hoort daar ook een offerte op maat bij. Is deze akkoord, dan kan het aanleggen van uw nieuwe tuin beginnen. Als eerste ruimen we de tuin leeg en beginnen we aan het grondwerk. Zodra dat is afgerond, kan het opbouwen beginnen. Zoals het leggen van bestrating, leggen van gras of kunstgras, beplanting aanbrengen enzovoorts. Graag betrekken we u bij dit proces, zodat we zeker weten dat u tevreden zult zijn over het eindresultaat.

Uw tuin mooi onderhouden

Het uiteindelijke doel van een mooie ( nieuwe tuin ), is natuurlijk het genieten ervan. De rust in een oase van groen. Gezellig samenzijn met dierbaren. Een tuinfeestje met vrienden. Als de tuin mooi onderhouden is, kunt u ook meer genieten van de tuin. Wij willen u hier graag bij helpen. Dit kan voor zowel klein als groot onderhoud. Particulier of zakelijk.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?