Hovenier voor uw tuin in Teteringen

Zoekt u een hovenier in Teteringen? Dan helpen wij u graag verder. Of het nu om een landelijke tuin gaat of een gezellige stadstuin met luxe elementen, wij helpen u graag verder om dit te realiseren. Dit geldt zowel voor een bestaande tuin die geheel of gedeeltelijk gerenoveerd moet worden als voor een nieuwbouw tuin.  Elke tuin is uniek, daarom komen we bij de eerste kennismaking graag een kijkje bij u nemen.

Van tuinontwerp tot tuinaaleg in Teteringen

Uw tuinidee omtoveren tot een passend tuinontwerp, zo simpel is het! In de praktijk is dit echter niet zo simpel. Het brengt de nodige ervaring met zich mee om uw tuinidee te vertalen naar een ontwerp op papier. We houden hierbij rekening met verschillende elementen, zoals de ligging van de tuin, zichtlijnen, maar ook welke planten er bloeien in welk seizoen. Kan de plant tegen volle zon of gedijt hij beter in de schaduw? Zo denken we ook na over welk materiaal we gaan gebruiken in de tuin. Dit begint bij de keuze van bestrating tot de kwaliteit van de afvoergoot. Zo zijn er veel elementen in de tuin die de juiste professionele kennis nodig hebben om te zorgen dat u er lang van kunt genieten.

 

Onze kracht is om het door ons ontworpen tuinontwerp ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Doordat we tijdens het ontwerp goed nadenken over de tuin is het voor ons maar een kleine stap om de tuin aan te leggen. We weten precies wat de bedoeling en hoe we dit kunnen bereiken. Hierdoor voorkomt u misverstanden en bent u zeker van het feit dat de tuin gaat worden zoals hij bedoeld is.

Tuinonderhoud

Uw mooie tuin in Teteringen laten onderhouden door een hovenier? Dat heeft meerdere voordelen. Ten eerste scheelt het u veel tijd, welke u misschien liever op een andere manier wilt besteden. Ten tweede zorgt een hovenier ervoor dat bijvoorbeeld de lijnen en hoogtes van de tuin goed in evenwicht blijven, zodat de tuin in verhouding blijft. Ook blijft de tuin in betere conditie, omdat het de juiste zorg krijgt welke het verdient.

 

U kunt ons benaderen voor alleen het snoeiwerk, maar ook vast onderhoud behoort tot de mogelijkheden. We passen ons aan naar uw wensen. Dit doen wij voor zowel de particuliere als zakelijke klant.