Hovenier in Rucphen

Wist u dat hoveniersbedrijf Tuinbeleving ooit gestart is vanuit gemeente Rucphen? De eerste jaren was ons bedrijf namelijk gevestigd in Zegge. Na enkele jaren zijn we verhuisd naar Etten-Leur, waar we meer ruimte hadden om het bedrijf wat uit te breiden. Door onze kennis en vakmanschap zijn we als hovenier niet verdwenen uit de regio Rucphen, maar komt u ons daar nog geregeld tegen. Niet alleen in Zegge, maar ook in Rucphen en Sprundel kunt u ons tegenkomen.

Tuinidee uitgewerkt? Dan start het aanleggen van uw tuin in Rucphen

Waarbij we eerst samen met u om tafel gaan zitten en uw wensen bespreken, gaan we aan de slag met het vertalen van uw wensen en ideëen naar een uniek tuinontwerp. Dit kan zijn voor een landelijke tuin met een natuurlijke sfeer, maar ook voor een familietuin met een speeltoestel voor de kinderen. In de gemeente Rucphen bevindt zich bijzonder veel natuur. Hoe mooi is het om deze sfeer in uw tuin te brengen? Dit kan al met een mooi beplantingsplan, maar ook door het gebruik van veel natuurlijke elementen in het ontwerp.

 

Als het ontwerp klaar is, komen we weer bij u om tafel zitten om het te bespreken. Ook hebben we op dat moment de kosten voor het aanleggen van de tuin in kaart gebracht, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Genieten van het onderhoud

Het geeft niet alleen een hoop gemak om het onderhoud uit te besteden, maar ook geeft het u de mogelijkheid om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten. Dit onderhoud in uw tuin kan wekelijks zijn, maar dat hoeft zeker niet. Een aantal keer per jaar de tuin in vorm laten snoeien is soms al voldoende om dat resultaat te krijgen.