Ervaren hovenier in Roosendaal

Bent u op zoek naar een hovenier met ervaring in de regio Roosendaal? Ook Wouw, Heerle en Nispen behoren tot ons werkgebied. Misschien heeft u ons al wel een keer voorbij zien komen en vraagt u zich af of we iets voor u kunnen betekenen. Als hoveniersbedrijf doen we alles wat met de tuin te maken heeft. Met een tuinrenovatie kunnen wij uw tuin bijvoorbeeld omtoveren in een nieuwe droomtuin die aan uw huidige wensen voldoet. De eerste stap is altijd een oriënterend gesprek om uw wensen duidelijk te krijgen. Hierna gaan we graag voor u aan de slag!

Tuinaanleg in Roosendaal door Tuinbeleving

Sfeer proeven en naar ideëen luisteren, dat is waar het tijdens een eerste gesprek om draait. Daarom vind dit eerste gesprek altijd bij u thuis plaats, in uw vertrouwde omgeving. Zo kunt aangeven wat uw wensen zijn en kunnen wij uw plannen vertalen naar een mooi tuinontwerp. Roosendaal kunt vele gezichten, van de bruisende binnenstad tot de weilanden met boerderijen. Voor elke tuin maken we daarom een persoonlijk tuinontwerp, waarin uw wensen worden verwerkt. De kosten voor het tuinontwerp zijn helemaal gratis als u ook het aanleggen van de tuin door ons laat uitvoeren. Hoeveel het kost om een nieuwe tuin aan te leggen is altijd lastig te zeggen, omdat dit niet alleen afhankelijk is van de grootte van de tuin, maar ook van uw wensen. Daarom komen we graag vrijblijvend een keer bij u langs.

Tuinonderhoud in Roosendaal

Niet alleen voor het ontwerp, renovatie of aanleg van uw tuin kunt u ons benaderen, maar ook voor het onderhoud van de tuin. Of dit nu zakelijk is voor een bedrijfstuin of bedrijfsterrein of voor een particuliere tuin. Dit onderhoud kunnen we helemaal aanpassen naar uw wens. Wilt u dat we alles netjes bijhouden of heeft u alleen behoefte aan een aantal keer per jaar een hovenier om te snoeien? Dat kan allemaal bij ons.