Hovenier in Rijsbergen gezocht?

Bent u op zoek naar hoveniersbedrijf in Rijsbergen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze hoveniers zijn allen gediplomeerd en hebben kennis van zaken. Met een leuk, maar niet al te groot team, maken we van een mooi tuinontwerp een prachtig aangelegde tuin. Hierbij maken we gebruik van de juiste materialen en hebben wij de expertise in huis om deze op de juiste manier te verwerken in de tuin.

 

Het is niet alleen belangrijk om een mooi eindresultaat te bereiken, maar het is ook de bedoeling dat u jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuw aangelegde tuin.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Genieten van uw nieuwe tuin begint bij het maken van een mooi en goed doordacht tuinontwerp. Een plan waarin al uw wensen zijn verwerkt en hier en daar nog aangevuld met onze vakkundige adviezen. Of u nu op zoek bent naar rust en ruimte of juist een kindvriendelijke tuin. Tegenwoordig is er veel mogelijk in de tuin.

De volgende stap is om dit ontwerp te realiseren in de praktijk. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het belangrijk is dat dit door een deskundig bedrijf gebeurd. U wilt namelijk lange tijd genieten van uw tuin en niet na een paar jaar merken dat het terras aan het verzakken is. Of dat er niet de juiste duurzame materialen zijn gebruikt. Deskundigheid en vakkennis, dat is waarom onze klanten voor ons kiezen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, mail naar info@tuin-beleving.nl of bel 06-30400801.