Bent u op zoek naar een hovenier in Prinsenbeek?

Ook in Prinsenbeek leggen wij tuinen aan. Als hoveniersbedrijf doen we alles wat met te tuin te maken heeft. Hierdoor kunnen een compleet plaatje leveren. Dit begint met het tuinontwerp tot de uitvoering hiervan. Maar ook onderhoud hoort hierbij. Hoe gaan wij te werk?

Combinatie van tuinontwerp en tuinaanleg

De kracht van ons hoveniersbedrijf is dat we eigenlijk van alle markten thuis zijn. Dit betekent dat we zelf het tuinontwerp maken en daarna starten met het aanleggen van de tuin of de tuinrenovatie. Hierdoor weten we precies wat er mogelijk is in de tuin en kunnen we het ontwerp goed tot uitvoering brengen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan beregening. Niets is fijner dan dat de tuin het hele jaar mooi groen is. Dit betekent dat u op het goede moment moet gaan sproeien en lang genoeg. Met een beregeningscomputer wordt dit u makkelijk gemaakt, waardoor u niet meer zelf in de tuin hoeft te staan met een tuinslang of sproeier.  Zelfs op vakantie gaan en op afstand de beregening bedienen is tegenwoordig mogelijk.

Of wilt u graag een veranda? Ook hierbij houden wij rekening met het tuinontwerp. Maar ook met de verlichting en andere voorzieningen die hiervoor nodig zijn. Dit hoort allemaal bij het aanleggen van de tuin.

Tuinonderhoud in Prinsenbeek

Hoveniersbedrijf Tuinbeleving is er ook voor het tuinonderhoud in de omgeving van Breda en Prinsenbeek. Of dit nu zakelijk of particulier is, elke tuin heeft onderhoud nodig. Wat is er nu beter dan een paar vakmannen in de tuin die deze werkzaamheden van u overnemen? Hierdoor heeft u het hele jaar door een mooi verzorgde tuin en het geeft u extra vrije tijd.