Tuinaanleg of tuinonderhoud nodig in Oud-Gastel?

Bent op zoek naar een tophovenier in de omgeving van Oud-Gastel? Dan kunnen wij als hoveniersbedrijf Tuinbeleving misschien wel wat voor u betekenen. Wij beperken ons niet alleen tot kleine tuinen, maar staan open voor alle groottes van tuinen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze tuinen goed aan.

Als het gaat om de aanleg van de tuin is het belangrijk om met alle elementen rekening te houden. Dit zijn niet alleen de wensen van de klant, maar bij een bestaande tuin is bijvoorbeeld de ligging ook heel belangrijk. Niet alleen of een tuin op noorden of zuidwesten ligt, maar ligt er bijvoorbeeld een drukke weg naast? Of hoe is het contact met de buren? Hoe is de oprit of oprijlaan gesitueerd? Dit zijn allemaal elementen om rekening mee te houden tijdens het ontwerpen van een tuin.

Tuinonderhoud Oud-Gastel

Bij het onderhoud is het belangrijk om te kijken naar wat uw wensen zijn. Werkt u zelf graag in de tuin en zoekt u een hovenier voor alleen het grote, grove werk? Of wilt u compleet ontzorgd worden en wilt u dat wij al het onderhoud voor onze rekening nemen? Wij passen ons graag aan uw wensen aan. Samen kijken met u wat u door ons uitgevoerd wilt hebben. Deze werkzaamheden voeren wij  meestal op uurbasis uit. Wilt u liever een onderhoudscontract? Dat kan ook, dan weet u precies waar u aan toe bent.

 

Ook hulp nodig met het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.