Op zoek naar een hovenier in Hoeven?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hoveniersbedrijf is namelijk gelegen tussen Etten-Leur en Hoeven. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de combinatie van het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Ook het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Daarbij staat kennis en kwaliteit voorop!

Van tuinontwerp tot tuinaanleg in Hoeven

Woont u in Hoeven en heeft u de stap gemaakt om uw tuin te gaan veranderen of wilt u een geheel nieuwe tuin? Heeft u een landelijke tuin met een groot perceeloppervlakte, een middelgrote tuin met de wens voor groen en ruimte of een wat kleinere tuin met de wens voor een kleine vijver? Wat u wens ook is, wij willen graag met u aan de slag om het idee om te zetten in een tuinontwerp en uiteindelijk te realiseren bij de tuinaanleg.

 

Uw wensen vertalen naar een tuinontwerp

Het eerste gesprek vindt bij u thuis plaats. Zo kunnen wij zien hoe de tuin er nu bij ligt en kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Met deze informatie gaan we aan de slag en maken we voor u een tuinontwerp. In het tuinontwerp kijken we goed naar uw wensen en de mogelijkheden. Samen met de nieuwste tuintrends creëeren we zo een mooi plan welke we dan graag met u komen bespreken. Ook hoort hier een tuinofferte bij, zodat u weet wat de tuinaanleg gaat kosten.

 

Realisatie

De realisatie van het tuinontwerp kan dan van start gaan. We informeren u tijdig wanneer we met de werkzaamheden willen gaan beginnen. Als eerste zullen we de tuin leegruimen en het grondwerk verrichten. Daarna begint de opbouw van de tuin met het leggen van de bestrating, het aanleggen van de beregening en verlichting, aanplanten van de beplanting. Maar ook het leggen van kunstgras of grasmatten of een natuurlijke vijver, rotspartij, watertafel, moderne potten, ga zo maar door. Dit alles kunnen wij voor u verzorgen. Met een mooi, niet al te groot team zijn wij zeer flexibel en daarom in staat om zowel kleine als grote tuinen aan te leggen.

 

Ook voor het onderhoud van uw tuin

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen, kunt u ons ook benaderen voor het tuinonderhoud. Dat is met mooie van het vak als hovenier, eerst een mooie tuin aanleggen en deze daarna ook vakkundig mogen onderhouden zodat het oorspronkelijke tuinontwerp mooi tot zijn recht komt. Door het onderhoud uit te besteden aan een hovenier weet u zeker dat alles op de juiste manier en op het juiste moment gesnoeid wordt. Ook zorgen wij ervoor dat de belijning en de hoogtes goed in verhouding blijven. Daarnaast levert het u vrije tijd op en kunt u zorgeloos genieten van uw mooie tuin.

 

Meer weten over de diensten van Tuinbeleving? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.