Uw hovenier in Halderberge

Woont u in Hoeven of Oudenbosch? Dan bent ons vast al wel een keer tegen gekomen. En niet alleen Hoeven en Oudenbosch behoren tot ons werkgebied als hovenier, maar heel Halderberge. Zo hebben wij ook klanten in Oud-Gastel en Bosschenhoofd. Als hoveniersbedrijf is het belangrijk om te weten wat je klant wilt. Door een eerste kennismaking en een goed gesprek komen we hier achter. Ook krijgt u zo een goede eerste indruk van ons.

Tuinontwerp en tuinaanleg in Halderberge

Van tuinidee tot tuinontwerp, zo simpel is het! In de praktijk is dit echter niet zo simpel. Het vertalen van een tuinidee tot een ontwerp op papier brengt de nodige kennis en ervaring met zich mee. Zo houden we rekening met de ligging van de tuin, welke planten bloeien er in welk seizoen. Maar ook of een plant tegen veel zon of schaduw kan, of juist veel water nodig heeft. Welk houtsoort kun je het beste gebruiken voor de bouwkundige elementen? Mooie polyester potten, die niet verkleuren en tegen een stootje kunnen. Zo zijn er veel elementen in de tuin die de juiste professionele kennis nodig hebben om te zorgen dat u er lang van kunt genieten.

Tuinonderhoud door professionals

Het is niet alleen belangrijk dat uw tuin onderhouden wordt, maar ook dat dit door een deskundig persoon gebeurt. Daarom werken wij uitsluitend met een team van goed opgeleide hoveniers. We hebben als doel om u zorgeloos te kunnen laten genieten van uw tuin, in elk seizoen. Dit betekent niet alleen een strak gesnoeide tuin, maar vooral goede zorg. Ook netjes werken en goede communicatie horen hier bij. En niet te vergeten, afspraken nakomen!

 

Ook interesse in zorgeloos genieten van uw tuin? Neem dan contact met ons op!