Hoveniersbedrijf nodig voor uw tuin in Breda?

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Breda? Ook daar zijn wij als hoveniersbedrijf te vinden. We komen niet alleen in Breda, maar ook in Rijsbergen, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout, Teteringen en Terheijden.

Van exclusieve, landelijke tuinen met een groot perceeloppervlakte tot een kleine, gezellige of luxe stadstuin. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke wensen als het om de tuin gaat. De kracht is om deze persoonlijke wensen te vertalen naar een uniek tuinontwerp, of dit nu een geheel nieuwe tuin is of een tuinrenovatie.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg in de regio Breda

Van uw persoonlijke wensenlijst naar een mooi tuinontwerp en het uitvoeren hiervan. Tijdens de eerste kennismaking komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Deze wensen vertalen we naar een uniek tuinontwerp, waar binnen en buiten in elkaar overloopt.

Of het nu een natuurlijke tuin moet worden of een voortuin met een aantal mooie potten, dat is allemaal mogelijk. Ook hoort daar een offerte bij, zodat u weet wat het gaat kosten om de tuin te laten aanleggen. Als dit naar tevredenheid is, gaan we het tuinidee tot uitvoering brengen. Het verwezenlijken van het tuinidee is onze passie. Vol enthousiasme gaan we ervoor zorgen dat het uw droomtuin wordt.

Ook voor uw tuinonderhoud in de regio Breda!

Ons vakmanschap is niet alleen het ontwerpen en aanleggen van tuinen, maar ook het onderhouden hiervan. Niets is mooier om de tuin in vorm te houden, zoals dit bij het ontwerp bedoeld was. Het strak snoeien van de hagen, het in model brengen van de planten tot de kantjes knippen van het gazon. Bij de ene klant in Breda komen we hiervoor wekelijks langs en bij de andere klant alleen voor de seizoensgebonden snoeibeurten, zoals onder andere de winterbeurt.