Hovenier Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom op zoek naar een hovenier? Tuinbeleving komt graag naar u toe. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen in combinatie met de uitvoering hiervan. Of het nu gaat om een moderne tuin met grind of een tuin met een strakke vijver, voor elk budget is een mooie tuin te ontwerpen.

Belangrijk is dat het tuinplan aan uw wensen voldoet. Bergen op Zoom is zeer divers, van de sfeer van de mooie oude binnenstad tot modern wonen in het nieuwere gedeelte. Voor elk huis is daarom ook een uniek ontwerp nodig.

Uw tuin laten aanleggen in Bergen op Zoom?

Wij komen graag bij u langs in Bergen op Zoom. Vanuit het tuinontwerp realiseren we de tuin die bij u past. Daarin nemen we uw wensen mee, maar ook de charme van het huis en de grootte van het perceel. Door deze eigenschappen te combineren creëeren we een passend ontwerp speciaal voor u. Doordat wij zelf het tuinontwerp maken, zorgen wij ervoor dat het een compleet tuinontwerp wordt.

Wij denken na over hoe wij de beregening, de verlichting, bouwkundige elementen, een vijver, kunstgras, bestrating etc. op de juiste en professionele manier kunnen verwerken in uw tuin. Door onze jarenlange ervaring kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten.

Of uw tuin laten onderhouden door ons?

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de regio Bergen op Zoom voor het onderhoud van uw tuin? Dan kunnen wij u hier vast bij helpen. Of dit nu gaat om een losse snoeibeurt of de jaarlijkse winterbeurt, wij willen u hier graag in ondersteunen.