Hovenier in Bavel

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Bavel die rust en ruimte kan brengen in uw tuin? Een mooie groene tuin met natuurlijke elementen kan dit gevoel tot stand brengen. Soms is het juist de kunst van het weglaten en soms op de juiste plaatsen iets toevoegen om dit te creëeren. Dit zijn de eigenschappen die wij als hoveniersbedrijf bezitten. De persoonlijke wensen omzetten in de juiste verhoudingen om zo de sfeer in de tuin te creëeren waar de klant naar op zoek is.

Tuin aanleggen in Bavel

 

Eerste contact

Het traject start bij de eerste kennismaking waar we met u om tafel gaan zitten om uw wensen helder te krijgen. We werpen een kritische blik op de huidige tuin en bespreken wat er mogelijk is. Van daaruit maken wij een tuinontwerp met een bijbehorende offerte voor het kostenplaatje. Als we hiermee op 1 lijn liggen, kunnen we starten met het aanleggen van de tuin.

 

 

Aanleg van het tuinproject

Het aanleggen van de tuin begint met het leegruimen en het uitvoeren van goed grondwerk. Een goede basis is zeer belangrijk voor de kwaliteit en levensduur van de tuin. Een goede ondergrond zorgt er bijvoorbeeld voor dat het water goed weg kan uit de tuin en dat de bestrating niet gaat verzakken. Daarna begint het verder opbouwen van de tuin. Hier hoort bijvoorbeeld beregening en verlichting bij, dit moet allemaal op de juiste manier zijn ingegraven en aangesloten. Daarna komt de bestrating en de beplanting. Afhankelijk van het tuinontwerp maken wij bijvoorbeeld ook een natuurlijke of strakke vijver, kunstgras of gras, houten palen etc.

Tuinonderhoud

Zoekt een hovenier voor de snoeiwerkzaamheden in de tuin? Of wilt u graag bepaalde onderhoudswerkzaamheden uitbesteden? Dan kunnen we u hier zeker bij helpen. Naast het aanleggen zijn we ook actief in het onderhouden van tuinen. Deze werkzaamheden kunnen op uurbasis uitgevoerd worden, maar het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan zowel voor de particuliere als de zakelijke tuin.