We luisteren naar uw wensen, vertalen dit naar een stijlvol ontwerp met een duidelijke offerte en we betrekken u bij alle stadia van de realisatie.

Door onze ervaring weten wij dat het niet alleen draait om het realiseren van uw tuin, maar dat ook de manier waarop dat gebeurt een belangrijke rol speelt.

 

 

 

Hoe wij werken

Van een strakke voortuin tot een grote natuurlijke tuin, van een kleine exclusieve tuin tot een landelijke tuin. Wij willen graag uw tuindroom realiseren. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

 

Stap 1

De eerste stap is het maken van een vrijblijvende afspraak zodat we bij u langs kunnen komen om naar uw wensen en ideeën te luisteren. Tijdens dat gesprek bespreken we uw wensen en kijken we samen naar de huidige tuin. Hoe groot is uw tuin? Wilt u nog een gedeelte behouden, of wilt u een compleet nieuwe tuin? Wilt u sierbestrating, beregening of een verlichting in de tuin? Heeft u een bepaald budget voor de tuin? Al deze punten komen tijdens het eerste geprek aan bod. Maar ook is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wat voor soort sierbestrating is er? Heb ik een afvoergoot nodig? Wat voor soort omheining is er mogelijk? Op al deze vragen proberen we u een zo goed mogelijk antwoord te geven.

 

Stap 2

Als er een goede klik is, dan wordt de volgende stap genomen en dat is het maken van een tuinontwerp. Wij gaan aan de slag om uw wensen te vertalen naar een prachtig en vooral persoonlijk tuinontwerp. Dit kan zowel als schetsontwerp, maar ook 3D is mogelijk. Het tuinontwerp wordt tot in detail uitgewerkt met mooie foto impressies waardoor u een goed beeld krijgt van het te realiseren eindresultaat. Daarnaast moet natuurlijk ook aan de kosten worden gedacht en daarvoor maken wij een tuinofferte met alles erop en eraan. Dus geen vergeten posten zoals beregening of verlichting of werkzaamheden die er achteraf bij komen, maar meteen een compleet plaatje.

 

3D tuinontwerp Tuinbeleving, hoe wij werken

 

 

Stap 3

Met het persoonlijk tuinontwerp en de offerte op maat komen we weer bij u langs om dit te bespreken. Samen nemen we de tekening door en de offerte wordt stap voor stap besproken. De offerte is overzichtelijk opgebouwd per onderdeel, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe de kostenberekening van de tuin tot stand komt. Aan het einde van het gesprek heeft u een helder beeld van hoe uw tuin er uit kan komen te zien.

 

Stap 4

Als we er samen aan uit komen, dan komt het leukste gedeelte, de realisatie van uw droomtuin! Vol enthousiasme beginnen we aan de werkzaamheden die nodig zijn om uw nieuwe tuin te realiseren. Vaak is dat eerst de tuin leegruimen, grondwerk verrichten en daarna begint de echte visuele opbouw van de tuin. Het leggen van bestrating, plaatsen van afscheiding, bijvoorbeeld door een hekwerk of door het werken met hagen. Maar ook het leggen van gazon of kunstgras, het plaatsen van plantenbakken, beplanting aanbrengen en ga zo maar door. Als alle werkzaamheden zijn gedaan, zorgen we met ons team dat alles netjes is opgeruimd en dan kan het genieten beginnen!

 

Moderne tuin met schutting, hoe wij werken

 

Stap 5

Als uw mooie tuin helemaal af is, begint de volgende fase en dat is het onderhoud van de tuin. Ook hierin kunnen we u ondersteunen. Dit kan zijn voor een enkele snoeibeurt per jaar, maar ook veel klanten vinden het fijn dat het grote snoeiwerk, wat een aantal keer per jaar moet worden gedaan, door ons wordt overgenomen. Dit neemt u niet alleen werk uit handen, maar dit zorgt er ook voor dat de tuin zich goed kan ontwikkelen op de manier waarop het tuinontwerp is gebaseerd. Dus het snoeien van de hagen in de goede vorm, maar ook het bemesten van het gazon op het juiste moment. Ook deze werkzaamheden worden door ons team zelf gedaan, wat betekent dat u opnieuw een vertrouwd gezicht zal zien bij het onderhoud.