Beregening

 

Wat zijn de voordelen van beregening?

Als eerste zorgt beregening ervoor dat uw tuin het gehele jaar in topconditie blijft. Doordat de beregening door een kleine computer wordt aangestuurd, wordt er altijd voldoende water gegeven aan de planten en het gazon. Als u zelf met een slang bij de planten staat, is dat vaak te kort, waardoor er te weinig water wordt gegeven.

Het lastige van water geven is ook om dat op het juiste moment te doen. Vaak is de grond al droog voordat u het ziet of eraan denkt om te gaan sproeien.U kunt de beregening echter zo instellen dat er op vaste dagen beregend wordt, zo kunt u het niet vergeten. En de computer is zeer gemakkelijk in gebruik, geen ingewikkelde handleiding met veel te veel functies.

Het is zelfs mogelijk om de beregening via de wifi te bedienen, zodat u op vakantie ervoor kunt zorgen dat uw tuin voldoende water krijgt. Wat is er nu mooier dan om van vakantie terug te komen in een groene oase!

 

Trampoline in het gras met beregening

 

Een ander voordeel is dat het u veel tijd en moeite scheelt. U hoeft geen sproeier te gaan verzetten op uw groene grasveld of met gieters rond te lopen. Minder werk en toch hetzelfde resultaat. Of eigenlijk nog een beter resultaat!

Want met beregening wordt er over het algemeen beter water gegeven dan met de hand. Hierdoor blijft het gras in betere conditie en gaan er minder planten dood in de tuin. In sommige gevallen bespaart u zelfs op de kosten, omdat het systeem precies is afgesteld op uw tuin.

 

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 06-30400801 of mail naar info@tuin-beleving.nl